Vaillant

 

 

 

 

 

 

 

Kondenzacijski kotao ecoVIT/4

Vaillantova kondenzacijska tehnologija troši manje energije, nego što je to slučaj kod uobičajene proizvodnje topline. Zahvaljujući izmjenjivaču topline velike površine izrađenom od nehrđajućeg čelika iskorištava se i toplina koja se nalazi u vodenoj pari, a koja kod uobičajenih tehnologija nestaje s dimnim plinovima. Svojim velikim sadržajem ogrjevne vode i izmjenjivačem topline s glatkom cijevi od nehrđajućeg „inox“ čelika, ecoVIT kotao ima sve prednosti energetski učinkovitog kotla: jednostavnu konstrukciju, tih i učinkovit rad te dug vijek trajanja. ecoVIT kotao je karakterističan po niskoj emisiji štetnih tvari i odličnoj iskoristivosti. Dva odvojena priključka za povratni vod omogućavaju temperaturnu slojevitost u kotlu.

Plinski kotlovi.pdf

 

atmoVIT exclusiv kotlovi s dvostupanjskim plamenikom

Što više moguće topline uz što manju potrebnu energiju, slogan je kotla atmoVIT exclusiv. To se postiže kroz njegovu dvostupanjsku tehniku koja se samostalno namješta prema potrebnoj toplini u određenom trenutku. U proljeće i jesen, kada kotao radi s 50% učina, atmoVIT exclusiv se prebacuje na "štedljivi plamenik" - odnosno na prvi stupanj. Čim postane jako hladno, automatski uključuje viši stupanj. Budući da se dvostupanjski plamenik osjetno rijeđe uključuje, atmoVIT exclusiv uštedi više energije.

atmoVIT kotlovi s jednostupanjskim plamenikom

Kotao atmoVIT postavlja standarde na koje se uvijek možete osloniti. Zahvaljujući jednostupanjskom plameniku koji jamči sigurno izgaranje kod ovog niskotemperaturnog kotla, standardni stupanj iskoristivosti iznosi 93%. Članci od lijevanog željeza odlikuju se dobrom sposobnošću prijenosa topline te predstavljaju pouzdan temelj za sigurno i udobno grijanje. Instaliranje kotla atmoVIT brzo je i jednostavno, tako da u vrlo kratkom vremenu možete uživati u njegovom učinu. Tome pridonosi i opsežan hidraulički pribor koji će ispuniti sve Vaše zahtjeve prema potrebama na mjestu ugradnje.

 
  www.zepoh.hr 2015.  
┼Żepoh d.o.o. ┼Żepoh d.o.o.