Kombinirani uređaji za centralno grijanje i pripremu potrošne tople vode atmoTEC/turboTEC pro VUW

Nova generacija zidnih kombiniranih uređaja predstavlja iskorak u tehničkom i vizualnom smislu. Unutar potpuno redizajniranog kućišta Vaillant je pripremio čitav niz tehnoloških unapređenja koja će pridonijeti još boljem radu uređaja. Zahvaljujući mikroprocesorskoj tehnologiji koja je u stalnoj vezi s osjetnicima u uređaju, rad će u potpunosti biti automatiziran i rukovođen zadanim parametrima. U slučaju bilo kakve smetnje uređaj će samostalno prepoznati novonastalo stanje te će blokirati sve funkcije. Mali LC displej i digitalno inormacijsko-analitički sustav ("DIA") korisniku pruža aktualnu informaciju o statusu uređaja te u slučaju bilo kave smetnje izbacuje šifru greške. Serija uređaj "pro" predstavlja standardnu izvedbu klasičnog kombiniranog uređaja za stambene prostore do cca. 150m2 te prosječne zahtjeve prema potrošnoj toploj vodi. U ponudi su uređaji s priključkom na dimnjak te uređaji s fasadnim priključkom.

Vaillant

 

 

 

Kombinirani uređaji za centralno grijanje i pripremu potrošne tople vode atmoTEC/turboTEC plus VUW

Serija plus kombiniranog uređaja atmoTEC-/turboTEC predstavlja nadogradnju serije "pro" za složenije zahtjeve. Zahvaljujući povećanom sekundarnom izmjenjivaču u odnosu na uređaje serije "pro", "plus" uređaje odlikuje maksimalni komfor potrošne tople vode te su uređaji vrednovani sa "***" prema europskoj normi EN 13203. Upravljačka ploča kod "plus" uređaja u potpunosti je ergonomski prilagođena korisniku koji upravlja uređajem putem gumiranih potenciometara te putem velikog osvijetljenog displeja na kojemu se prikazuju osnovne informacije o statusu uređaja. Korisniku je na raspolaganju i funkcija toplog starta koja omogućava trenutnu raspoloživost potrošne tople vode. U ponudi su uređaji s priključkom na dimnjak ili u fasadnoj izvedbi za stambene prostore do cca. 250 m2.

 

aquaBLOCK VUI

Širok samo 44 cm i klasične visine 80 cm, ovaj revolucionarni uređaj omogućuje zamjenu Vašeg kombiniranog zidnog uređaja za ovaj uređaj s integriranim spremnikom od 20l. Vaše potrebe za potrošnom toplom vodom su povećane, a Vaš stari uređaj više nije u skladu s Vašim zahtjevima. Želite ga zamijeniti, ali ne želite mijenjati mjesto postavljanja.... aquaBLOCK je rješenje za Vas! Svojim integriranim spremnikom smanjenih dimenzija uređaj omogućuje akumulaciju tople vode što smanjuje gubitke i potrošnju energije. Spremnik se dopunjava toplom vodom kod svakog paljenja, čime uvijek imate na raspolaganju pričuvu potrošne tople vode, uz mogućnost trenutnog ponovnog zagrijavanja nove vode. aquaBLOCK Vam omogućava istodobno tuširanje, odnosno korištenje tople vode na dva različita mjesta u stanu. Ovim uređajem dobivate 20 l/min tople vode temperature 38 C, što znači tople vode koliko želite.

Zidni plinski uređaji.pdf

 
 
  www.zepoh.hr 2015.  
┼Żepoh d.o.o. ┼Żepoh d.o.o.