Vaillant elektricni protocni uredaj VED - Žepoh

 

Protočni grijač za pripremu tople vode VED

Standardni model Vaillantovog električnog protočnog grijača provjerene je kvalitete za pripremu tople vode u stanovima i uredima. VED je hidraulički električni protočni grijač za decentraliziranu i brzu opskrbu toplom vodom. Grijač nudi standardni komfor u skladu s potrebama: ako je primjerice topla voda potrebna za pranje ruku, korisnik može okretnim prekidačem temperaturu jednostavno spustiti s maksimalne snage na srednju izlaznu temperaturu tople vode. Preko integriranog regulatora količine vode, uređaj dodatno smanjuje snagu za 50%, ako se zahtijeva samo mala količina vode. Na taj način VED raspolaže s četiri stupnja snage, koji u prilagodbi na poželjnu količinu tople vode automatski smanjuju potrošnju struje. Protočni grijač VED brzo se instalira, ima dug vijek trajanja i iziskuje minimalno održavanje - kvaliteta u koju se možete pouzdati.

Vaillant

 

Protočni grijač za pripremu tople vode VED E exclusiv

Protočni grijač za pripremu tople vode VED E exclusiv nudi najveći komfor tople vode i rukovanja zahvaljujući regulaciji učina i količine vode Temptronic, vodonepropusnom bežičnom daljinskom upravljanju i lako očitavajućim displejom. Elektronička regulacija učina i količine vode Temptronic, regulira izlaznu temperaturu tople vode - koja je namjestiva između 30 i 60 C uvijek točno na stupanj. Kod oscilacija tlaka i ulazne temperature, namještena temperatura ostaje konstantna, čak i ako se npr. kod tuša, kade ili sudopera u isto vrije traži topla voda.

Vaillant protocni grijac miniVED - Žepoh

 

Električni uređaji.pdf

Protočni grijač tople vode miniVED

Hidraulički protočni grijač miniVED idealan je za zagrijavanje vode s ograničenom količinom na jednom izljevnom mjestu (pranje ruku). Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uređaj je moguće lako uklopiti ispod izljevnog mjesta. Dovoljno je osigurati samo priključak na električnu mrežu (monofazni) i topla voda je tu. Ovisno o tipu slavine, korisniku je na raspolaganju nikotlačana ili visokotlačna verzija uređaja. Regulacijom protoka unutar samog uređaja, korisnik može odabrati uz manji protok - višu temperaturu, odnosno uz veći protok - nižu temperaturu.

 
  www.zepoh.hr 2015.  
Žepoh d.o.o. Žepoh d.o.o.