TTO - Žepoh

TTO Thermotechnik d.o.o. je hrvatska tvrtka za organizaciju proizvodnje razdjelnika i razdjelnih ormarića za centralno grijanje. Proizvodnja razdjelnika može se podijeliti u razdjelnike za radijatorsko grijanje, razdjelnike za jednocjevne sustave i razdjelnike za podno grijanje . Od 2002. godine uvodi se uz ustaljeni program razdjelnika od Ms58 i program razdjelnika od CrNi-čelika (1,4301) koji je sve traženiji na tržištu, te program razdjelnika od tankostjenog mesinga Ms 63As. Zahvaljujući kvalitetnoj obradi i upotrebi visokokvalitetnih materijala razdjelnici firme Thermotechnik nezaobilazan su proizvod na najzahtjevnijem djelu europskog tržišta (Njemačka, Austrija, Švicarska,…).

 

Thermotechnik TTO - razdjelnici za centralno grijanje, podno grijanje, jednocijevne sustave, podžbukni i nadžbukni ormarici - Žepoh

TTO - Žepoh

 

TTO - Žepoh

Razdjelne stanice

Kompaktne razdjelne stanice razvijene su kao odgovor na potrebu zagrijavanja pojedinih prostorija podnim grijanjem uz uvjet da dio prostorija bude zagrijan i radijatorskim grijanjem.
Stanice su koncipirane tako da se može opskrbiti do 4 radijatora i do 10 krugova podnog grijanja.
Razdjelne stanice izrađenje su od CrNi-čelika izuzev regulacionih elemenata i spojnih elemenata pumpe koji su od niklovanog mesinga.

 
  www.zepoh.hr 2015.  
Žepoh d.o.o. Žepoh d.o.o.