Lipovica - Orion, Žepoh

Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u proizvodnom programu hrvatskog proizvođača aluminijskih radijatora Lipovica. Rezultat je novih tendencija na svjetskom tržištu koje je pokazalo interes za grijaća tijela koja s istom površinom, zahvaljujući većoj dubini, daju veći efekt grijanja. Karakteriziraju ga meke zaobljene linije koje, u kontrastu s velikom masom i istaknutim volumenom, naglašavaju snažan i pouzdan izvor topline koji će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Lipovica - Žepoh d.o.o.

Solar - Lipovica - Žepoh d.o.o.

Radijator SOLAR je aluminijski radijator nove generacije. Odlikuje se jednostavnošću i elegancijom oblika te odličnim termičkim osobinama. Uklapa se u svaki ambijent i zauzima vrlo malo mjesta. U ponudi se nalaze različite visine radijatora što dodatno olakšava njegovo prilagođavanje različitim zahtjevima prostora koje treba zagrijati.

Lipovica - Žepoh d.o.o.

Ekonomik - Lipovica - Žepoh d.o.o.

Radijator EKONOMIK se proizvodi već više od 40 godina. Svojim oblikom uklapa se u svaki interijer bez obzira da li je opremljen klasičnim ili modernim namještajem. Zahvaljujući svojim godinama i iskustvu stekao je status klasika među radijatorima i reputaciju neuništivog proizvoda.

Lipovica - Žepoh d.o.o.

 
  www.zepoh.hr 2015.  
Žepoh d.o.o. Žepoh d.o.o.