Tvrtka Žepoh d.o.o. iz Zagreba započela je s radom 1991. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja opreme za grijanje, klimatizaciju, ventilaciju, plin i vodovod.
Djelujemo kao specijalizirana tvrtka koja se bavi distribucijom navedene opreme i jedni smo od najvećih uvoznika i distributera svjetskih proizvođača kao što su Vaillant, Vogel & Noot, Herz, Halcor, Aquatherm i drugih.
Otvaranjem distributivnih centara u Zagrebu, Osijeku i Zadru željeli smo prići što bliže korisnicima naših usluga i zadovoljiti njihove potrebe.
U cilju pružanja što boljih usluga našim kupcima, u bliskoj budućnosti otvorit ćemo još nekoliko regionalnih distributivnih centara. Želja nam je da distribucija robe od proizvođača do krajnjeg korisnika bude što brža i povoljnija na obostrano zadovoljstvo.
 

Žepoh d.o.o.

Društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu i usluge
Remetinečka c. 7, Zagreb
Upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem upisa: Tt-95/22684-2
MBS: 080129562
OIB: 25953903177
Žiro račun: Zagrebačka banka, 2360000-1101342893
Iznos temeljnog kapitala: 20.000,00 kn - uplaćen u cijelosti
Član uprave društva: Tomislav Paić-Majdić

 

ŽEPOH


Žepoh d.o.o.

Žepoh d.o.o. - oprema za grijanje, hlađenje i vodu
  www.zepoh.hr 2015.  
Vaillant Vogel & Noot Herz, Kovina, Unitas Unitas Rems TTO Termotechnik - razdjelnici za centralno grijanje Rotex Aquatherm Comisa Banninger Halcor - bakrene cijevi Peštan Thermoflux - kotlovi i kamini na pelet Zilmet Lipovica - aluminijski radijatori Centrometal - kotlovi na drva i pelet Heimeier Vargon Hummel Wilo Solarni bivalentni spremnici, kombinirani spremnici, puferi - Žepoh d.o.o. Termostati IMIT - Žepoh Žepoh d.o.o. Žepoh d.o.o.